در عمل بزرگ کردن سینه، با استفاده از یک برش کوچک زیر سینه، دور هاله، یا کمتر زیر بغل، ناف، یا سایر برش ها یک پروتز سینه در زیر نسج سینه یا عضله زیر سینه قرار داده می شود. معمولا برش های عمل پروتز سینه در محل های نسبتا مخفی زده می شود و زیاد مشخص نمی باشد. بسته به شکل سینه، ممکن است سینه مقداری بالاتر برود ولی در صورت افتادگی زیاد، نیاز به ترکیب این عمل با عمل بالا بردن سینه می باشد. بلا فاصله بعد از عمل پروتز سینه، سینه زیباتر می شود و با کاهش ورم، پوست نیز حالت طبیعی خود را به دست می آورد.
عمل زیبایی بزرگ کردن سینه یک عمل جراحی می باشد که توسط فوق تخصص جراحی پلاستیک در یک مرکز دارای اتاق عمل مجهز با شرایط استریل و متخصص بیهوشی با تجهیزات بیهوشی عمومی و تخت بستری انجام می گردد. عمل حدود ۱ ساعت طول می کشد و ممکن است نیاز به یک شب بستری داشته باشد. در این عمل درن گذاشته نمی شود و کبودی وجود ندارد اما ورم وجود خواهد داشت که البته زشت نخواهد بود.
بهتر است شب اول بعد از عمل (پس از رفع تهوع) از غذاهای سنگین اجتناب کنید. از روز بعد، منع خاصی از نظر غذا ندارید. بعد از عمل ممکن است مقدارکمی درد داشته باشید. با این حال توصیه می شود چند روز اول از انجام کارهای سنگین با دست ها و رانندگی اجتناب کنید و چند روز مرخصی از کار را در نظر داشته باشید.
پس از عمل توصیه می شود یک سوتین نخی یا کشی بپوشید و بهتر است که از جلو باز و بسته شود و یک کش سرتاسر زیر سینه داشته باشد. سوتین های طبی ارجح هستند. پانسمان ها را روز در میان تعویض کنید. به جای چسب زدن، می توانید گازهای استریل را با سوتین در محل خود نگه دارید. تا اولین ویزیت ۷ تا ۱۰ روز بعد عمل حمام نروید. گاهی ممکن است نیاز به ماساژ دادن سینه ها به سمت وسط یا پایین وجود داشته باشد. توصیه می شود تا دو ماه از سوتین استفاده کنید.
عوارض عمل پروتز سینه ۲ تا ۳ درصد می باشد که شامل ایجاد کپسول سفت دور پروتز، چرخیدن پروتز، زخم شدن پوست روی پروتز یا نشت پروتز می باشد. باید توجه داشت که بویژه پروتزهای پرشده با سیلیکون با فشارهای شدید بطور ناگهانی پاره نمی شوند. در صورت ایجاد عوارض، ممکن است نیاز به خارج کردن پروتز باشد. در برخی موارد می توان پروتز را تعویض نمود و در برخی موارد ممکن است لازم باشد تا گذاشتن مجدد پروتز دیگر تا ۶ ماه صبر نمود. در هر صورت، ضرری برای سلامتی بدن نخواهد داشت.
عمل پروتز سینه باعث افزایش احتمال سرطان کارسینوم سینه نمی شود. با توجه به اینکه در این عمل از نسج سینه برداشته نمی شود و نسج سینه بطور طبیعی روی پروتز قرار دارد، تداخلی با شیر دهی اتفاق نمی افتد و سینه دچار تغییرات معمول حین حاملگی و شیردهی می شود که البته کمتر به چشم می خورد.
مشاهده اطلاعات لازم در مورد عمل بینی در مشهد
